MENU SLUIT
ACCOUNT
5 cadeautips voor theeliefhebbers
01 december 2022
Delen Op:

Cadeautjestijd? Altijd leuk! Tenzij je niet meteen weet wat te geven. Niet gevreesd, thee is altijd een goed idee. Als kerst- of eindejaarsgeschenk, verjaardagscadeau of gewoon zomaar, met thee of een gerelateerd cadeau doe je een theeliefhebber altijd plezier, maar ook werknemers, collega’s, vrienden en familie kunnen wel genieten van een heerlijk kopje thee. Ontdek onze vijf leukste cadeautips voor theeliefhebbers.

1. Thee adventskalender

In de eindejaarsperiode zijn heel wat mensen volop in kerstsfeer. Ken je een theeliefhebber die nog voor Sinterklaas zijn kerstboom zet en elk jaar de dagen aftelt tot het weer kerst is? Dan is een adventskalender met 24 heerlijke kersttheetjes het perfecte cadeau. Zo kan de ontvanger elke dag weer genieten van een heerlijk kopje thee in kerstsfeer.

2. Thee cadeaubox

Een cadeaubox is steeds een leuk cadeau-idee voor mensen die je niet erg goed kent. Ook voor mensen die graag nieuwe en lekkere dingen uitproberen is een geschenkmand een aanrader. Bij Thélene vind je verschillende cadeauboxen, elk met een thema. Zo bevat onze Delicatesse-box vijf staaltjes thee, net als een zakje koffie en enkele zoetigheden. Er zit ook een thee-ei bij zodat de ontvanger meteen aan de slag kan. Er zijn ook twee Kinto-boxen (geel en blauw) en een cadeaubox voor kattenfans.

3. Thee-accessoires

Elke theeliefhebber probeert graag nieuwe smaakjes uit, maar ook nieuwe thee-snufjes zijn ongetwijfeld een succes. Denk aan een leuke tea-for-one-set, een theemuts om je theepot warm te houden of een praktisch theeblik dat ook dienstdoet als decoratie in de keuken (en zo binnen handbereik is voor een snel kopje). Echte theeliefhebbers zijn vast ook fan van bijzondere theesoorten zoals matcha en Yerba Maté. Met een leuke matcha-cadeauset kan je de perfecte kop matcha op traditionele wijze bereiden.

Denk ook aan een thermos om je thee uren warm te houden of net een ice-tea-maker voor op warme dagen.

4. Kopjes en theepotten

Een cadeautip waar elke theeliefhebber blij mee is: een mooie mok en een nieuwe theepot. Voor de occasionele theedrinker kies je een tas met theefilter. Die maakt het makkelijk om een kopje thee te maken, precies op maat. Voor fervente theedrinkers is een theepot een goed idee. Met een leuke thee zoals La vie en rose (met echte rozenblaadjes) is een glazen theepot een extra streling voor het oog.

5. Bijzondere theesoorten

Het allerbeste cadeau voor de theeliefhebber blijft een nieuwe theesmaak. Verras de ontvanger met een bijzondere thee of mengeling die perfect past bij de gelegenheid. Zo is onze kerst- en winterthee perfect voor de eindejaarsperiode. Een vruchteninfusie is lekker in het voor- en najaar en met een groenetheemelange zoals Ginger Morning zet je elke dag van het jaar weer goed in.

Gegarandeerd een geslaagd cadeau voor een theeliefhebber?

Als je even door onze webshop snuistert, vind je gegarandeerd een leuk geschenk voor theedrinkers. Zoek je iets specifieks, wil je een gepersonaliseerde cadeaumand of heb je gericht advies nodig? Breng dan een bezoekje aan onze theewinkel in Nieuwpoort of neem contact op met je vraag. Een van onze gespecialiseerde theesommeliers helpt je met plezier verder. Check zeker ook onze Kerstgeschenken pagina.

Bijna van jou