MENU SLUIT
ACCOUNT

Over Ons

De naam Thélene is een samenvoeging van mijn naam Heleen en thee. In Juli 2017 behaalde ik het diploma van theesommelier en in april 2019 food@thee bij de Thee Academie Vlaanderen.
Mijn liefde voor thee is ontstaan in 2005 bij de opstart van onze horecazaak, die we sinds 01/01/2023 hebben overgelaten. Ondertussen zijn we 17 jaar verder en heel wat horeca-ervaring rijker waardoor wij zeer goed kunnen inschatten wat zowel de wensen van de particulieren als van de professionele klanten zijn. De horeca lockdown heeft ons de tijd gegeven om Thélene uit te bouwen met een volledig vernieuwde webshop.  Sinds 15 april 2022 kan je in Nieuwpoort-bad terecht in de Thélene winkel waar we naast ons theeassortiment (170 soorten) en accessoires  ook koffie, chocolade, marsepein, confituur en honing  aanbieden.

Welkom op de
website van Thélene

Een leuk adresje aan de kust voor kwalitatieve thee van over de hele wereld

Wij zijn gespecialiseerd in verse thee, kruiden en vruchten infusies voor grote en kleine afnames en horecaklanten. Alle thee is online verkrijgbaar, in onze shop en in meeneem in tearoom ’t Pleintje, Portiekenlaan 11, 8434 Westende-bad, tijdens de openingsuren.

Bijna van jou