MENU SLUIT
ACCOUNT

Theewinkel Nieuwpoort

Thee smaakt altijd, maar een kop kwalitatieve thee met een smaak perfect op jouw maat? Dat is genieten! Met een bezoekje aan onze theewinkel in Nieuwpoort ben je niet alleen zeker dat je thee van de beste kwaliteit koopt, maar je kan ook rekenen op advies van een ervaren theesommelier. In ons uitgebreid assortiment zit ongetwijfeld een thee die je nieuwe favoriet wordt. Perfect voor theefanaten op zoek naar een nieuw smaakje of voor beginnelingen die niet goed weten waar te beginnen. Onze theesommelier verwelkomt je met veel plezier.

Onze theewinkel bezoeken?

Bezoek onze theewinkel in Nieuwpoort

Winkelen in een fysieke theewinkel is een hele ervaring. De geuren, de kleuren en de gezellige sfeer van een theewinkel is niet te evenaren. Onze theewinkel in Nieuwpoort ligt op wandelafstand van de zeedijk. Je kan er een gezellig dagje aan zee van maken, om af te sluiten met een heerlijk kopje van je nieuwe favoriete thee van Thélene.

Uiteraard kan je onze kwalitatieve thee online shoppen. Dat is makkelijk, snel en kan je altijd en overal. We verzenden elke bestelling zo snel mogelijk. In een mum van tijd staat je pakketje aan de deur en kan je snel genieten van een ontspannend theemoment.

GR02AL I’m Beautiful BIO

I’m Beautiful

3.5031.10 incl. btw
GR13DB Lovely Lemon

Lovely Lemon

2.8022.90 incl. btw
VR12DB Strawberry:cassis:blueberry

Magic Summer

3.3029.90 incl. btw
CH03DB Green Chai

Green Chai

3.5033.90 incl. btw

Advies van een ervaren theesommelier met passie voor thee

Ik ben Heleen, aangenaam! Al meer dan vijftien jaar ben ik gefascineerd door thee. Met mijn partner runde ik een horecazaak aan de kust, maar op thee werd ik helemaal verliefd. De smaak, de mogelijkheden, de geschiedenis en de traditie … Ik ben er helemaal aan verknocht! Ik schoolde me om tot theesommelier en kon van mijn passie voor thee mijn beroep maken.

Ik combineer mijn ervaring in de horeca met mijn enthousiasme voor thee om het assortiment bij Thélene samen te stellen. Dat leidde tot een mooi aanbod met verschillende smaken, infusies en combinaties. Zo kan elke klant die bij Thélene thee aanschaft, online of in onze theewinkel in Nieuwpoort, de perfecte thee vinden. En dat vind ik dan weer heerlijk!

Vind je nieuwe favoriete thee in onze theewinkel in Nieuwpoort

De thee die je vindt bij Thélene is door ons getest, goedgekeurd en geproefd. Onze thee is van hoge kwaliteit en heeft steeds een betrouwbare oorsprong.

Zowel online als in onze theewinkel in Nieuwpoort krijg je alle informatie, tips en voordelen mee over elke thee. Zo ben je op de hoogte van de specificaties van elke thee. Zoek je een theesoort met heel wat gezondheidsvoordelen? Dan kan je een kijkje nemen bij de gezondheidsinfusies. Ook in ons assortiment vind je nog kruideninfusies, vruchteninfusies en leuke accessoires.

VR07AL Fire Place Fantasy

Fireplace Fantasy

3.4031.60 incl. btw
RB07DB African Sun

African Sun

2.8022.60 incl. btw
KR05DB Hibiscus Puur

Hibiscus

2.8016.00 incl. btw
KR21TR Gember Puur

Gember Puur

2.7027.20 incl. btw
Bijna van jou