MENU SLUIT
ACCOUNT

Theewinkel

Thélene is een gezellige theewinkel in Nieuwpoort-Bad waar je terecht kunt voor een ruim assortiment aan heerlijke theesoorten, accessoires en zoetigheden. Je kunt ook rustig rond snuisteren in onze online theewinkel hier op het web, waar je dezelfde heerlijke smaken kan terugvinden.

Theewinkel Nieuwpoort

Thee smaakt altijd, maar een kop kwalitatieve thee met een smaak perfect op jouw maat? Dat is genieten! Met een bezoekje aan onze theewinkel in Nieuwpoort ben je niet alleen zeker dat je thee van de beste kwaliteit koopt, maar je kan ook rekenen op advies van een ervaren theesommelier. In ons uitgebreid assortiment zit ongetwijfeld een thee die je nieuwe favoriet wordt. Perfect voor theefanaten op zoek naar een nieuw smaakje of voor beginnelingen die niet goed weten waar te beginnen. Onze theesommelier verwelkomt je met veel plezier.

Onze theewinkel bezoeken?

Online theewinkel, Thélene

Thélene is de combinatie van Heleen en thee: mijn naam en mijn passie. Sinds 2005 baten mijn man en ik onze horeca zaak aan de Belgische kust uit. Thee werd meteen een essentieel onderdeel van onze zaak en ik raakte geïntrigeerd door de verschillende soorten, hun smaken en hun helende eigenschappen.

Daarom besloot ik om mezelf te verdiepen in thee. In 2017 werd ik dan ook officieel theesommelier. Ik geniet ervan om op zoek te gaan naar de lekkerste theesoorten en die te delen met anderen. Dankzij mijn ervaring in de horeca heb ik een goed beeld van de wensen van onze klanten.

In de webwinkel van Thélene vind je al die verschillende theesoorten en combinaties terug. De kans is groot dat je in ons assortiment jouw nieuwe favoriete thee zal vinden.

Online thee bestellen bij Thélene

Niets is makkelijker dan je thee bestellen vanuit je eigen woning. Blader op je eigen tempo doorheen de verschillende mogelijkheden en theesoorten. Tijdens je zoektocht ontdek je de specificaties en bijzonderheden van iedere theesoort.

Sommige theesoorten zijn goed voor je gezondheid en anderen hebben een bijzondere smaak. Kies je voor een uitheemse theesoort die je nog nooit eerder geproefd hebt? Of blijf je bij een oude vertrouwde smaak die je al jaren met plezier drinkt?

Je vindt in ons assortiment de verschillende theesoorten en een leuk aanbod aan extra’s en accessoires waarmee je thee serveert als een expert.

Ontdek ons online aanbod en bestel meteen!

BESTSELLER
GR12VA Ginger Morning

Ginger Morning

2.7019.90 incl. btw
GR13DB Lovely Lemon

Lovely Lemon

2.8022.90 incl. btw
GR14VA La vie en rose

La vie en rose

3.4027.90 incl. btw
KR07TR Kamille Bloemen

Kamille bloemen

2.6015.00 incl. btw

Maak gebruik van de expertise van een thee sommelier

Thélene werd opgericht door mezelf: Heleen, een thee liefhebber die ervoor koos om van een passie een beroep te maken.

Samen met mijn echtgenoot hebben we onze horecazaak ’t Pleintje opgestart in 2005. Tijdens mijn jaren in de horeca kreeg ik steeds meer interesse in de diversiteit en weldaad van thee. De verschillende kleuren, geuren en smaken intrigeren me, om nog maar te zwijgen van de tientallen gezondheidsvoordelen die thee heeft op ons lichaam.

Ik besloot een opleiding tot thee sommelier te volgen om er de kneepjes van het vak te leren. Tijdens die opleiding leerde ik alle geheimen van thee kennen! Die geheimen en mijn passie voor thee deel ik graag met jou!

Bijna van jou