MENU SLUIT
ACCOUNT

Theewinkel

Thélene is een gezellige theewinkel in Nieuwpoort-Bad waar je terecht kunt voor een ruim assortiment aan heerlijke theesoorten, accessoires en zoetigheden. Je kunt ook rustig rond snuisteren in onze online theewinkel hier op het web, waar je dezelfde heerlijke smaken kan terugvinden.

Online thee bestellen bij Thélene

Niets is makkelijker dan je thee bestellen vanuit je eigen woning. Blader op je eigen tempo doorheen de verschillende mogelijkheden en theesoorten. Tijdens je zoektocht ontdek je de specificaties en bijzonderheden van iedere theesoort.

Sommige theesoorten zijn goed voor je gezondheid en anderen hebben een bijzondere smaak. Kies je voor een uitheemse theesoort die je nog nooit eerder geproefd hebt? Of blijf je bij een oude vertrouwde smaak die je al jaren met plezier drinkt?

Je vindt in ons assortiment de verschillende theesoorten en een leuk aanbod aan extra’s en accessoires waarmee je thee serveert als een expert.

Ontdek ons online aanbod en bestel meteen!

BESTSELLER
GR12VA Ginger Morning

Ginger Morning

2.1017.30 incl. btw
GR13DB Lovely Lemon

Lovely Lemon

2.2019.80 incl. btw
GR14VA La vie en rose

La vie en rose

2.5020.00 incl. btw
KR07TR Kamille Bloemen

Kamille bloemen

2.0012.20 incl. btw

Maak gebruik van de expertise van een thee sommelier

Thélene werd opgericht door mezelf: Heleen, een thee liefhebber die ervoor koos om van een passie een beroep te maken.

Samen met mijn echtgenoot baat ik tearoom ’t Pleintje in Westende-Bad uit. Tijdens mijn jaren in de horeca kreeg ik steeds meer interesse in de diversiteit en weldaad van thee. De verschillende kleuren, geuren en smaken intrigeren me, om nog maar te zwijgen van de tientallen gezondheidsvoordelen die thee heeft op ons lichaam.

Ik besloot een opleiding tot thee sommelier te volgen om er de kneepjes van het vak te leren. Tijdens die opleiding leerde ik alle geheimen van thee kennen! Die geheimen en mijn passie voor thee deel ik graag met jou!

Bijna van jou