MENU SLUIT
ACCOUNT

Theewinkel Mechelen

Ben je op zoek naar een theewinkel in Mechelen? We hebben momenteel geen winkel in Mechelen, maar onze Nieuwpoortse vestiging staat klaar om je te helpen. Maar maak je geen zorgen, want online bestellen kan over heel Vlaanderen. Bestel eenvoudig online en wij zorgen dat je theeselectie veilig in Mechelen aankomt.

Kies uit ons ruime gamma aan theesoorten van over de hele wereld. Stel je zelf een deugddoende mix samen of kies je voor een mengeling die werd samengesteld door Heleen zelf? Bekijk alvast het aanbod en ontdek nieuwe geuren, kleuren en smaken.

Thee bestellen bij de webshop van Thélene

Onze fysieke theewinkel bevindt zich in Nieuwpoort. Kom zeker een keertje langs voor een bezoek aan onze winkel. Vanuit Mechelen kan een bezoek aan onze winkel makkelijk gecombineerd worden met een heerlijk dagje aan zee.

Wil je liever thee kopen vanuit Mechelen? Neem dan zeker een kijkje in onze webwinkel. Daar kan je, vanuit je luie zetel in je eigen woonkamer of vanuit jouw keuken, meteen de lekkerste infusies en theesoorten bestellen.

Bekijk zeker onze kruideninfusies, vruchteninfusies en onze andere specialiteiten, zoals Yerba Mate, rooibos of Chai thee.

GR19TR China Bancha BIO

China Bancha

3.2023.10 incl. btw
KR01AL Amour de Provence BIO

Amour de Provence

3.6021.30 incl. btw
GH03BB Diabe thee

Diabetes – thee

3.4024.60 incl. btw
GH19BB Blaas & Nieren thee

Blaas en Nierenthee

3.4028.20 incl. btw

Ervaringsdeskundige en theesommelier

Thélene is de passie en droom van eigenares Heleen.Tijdens mijn jaren in de horeca ontwikkelde ik eerst een interesse en latere een passie voor thee. De verschillende smaken en geuren intrigeerden me. Ook de helende eigenschappen en de effecten op de algemene gezondheid van de mens zijn erg interessant.

Het duurde dan ook niet zo lang voordat ik terug op de schoolbanken zat voor een opleiding als theesommelier. In 2017 studeerde ik af als theesommelier. Ik hou ervan om op zoek te gaan naar nieuwe smaken en om verschillende theesoorten met elkaar te combineren. Zo vind ik regelmatig heerlijke combinaties.

In de webwinkel van Thélene vind je al die verschillende theesoorten en combinaties terug. De kans is groot dat je in ons assortiment jouw nieuwe favoriete thee zal vinden.

Op zoek naar een theewinkel in Mechelen?

Woon jij in Mechelen of de omliggende regio en ben je op zoek naar een theewinkel waar je het ruimste assortiment aan kwalitatieve thee kunt kopen? De webwinkel van Thélene is de oplossing ! In onze theewinkel bestel je snel en makkelijk jouw favoriete thee vanuit je eigen woning of zaak in Mechelen.

Bekijk ons assortiment en ontdek de specificaties van alle soorten thee in de beschrijving.

Bijna van jou