MENU SLUIT
ACCOUNT

Theewinkel Leuven

Zoek je een theewinkel in Leuven waar je lekkere, kwalitatieve thee en aromatische kruiden-en vruchteninfusies kan kopen? Dan ben je bij Thélene aan het juiste adres. Kies uit ons zorgvuldig samengesteld gamma de heerlijkste combinaties voor jouw verwenmomentje. Of zoek je nog een origineel cadeau voor een collega of geliefde? Snuister eens door ons aanbod leuke theegeschenken.

Bestel de lekkerste thee bij theewinkel Thélene vanuit je luie zetel in Leuven

Woon je in Leuven en heb je geen tijd voor een daguitstap naar de Vlaamse kust? Geen probleem! Op onze webshop kan je al onze producten terugvinden. Neem rustig de tijd om je eens onder te dompelen in ons aanbod.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je zo snel mogelijk verder zodat ook jij in no-time thuis kan relaxen met een geurig kopje thee.

Volleerd Theesommelier

In 2005 startten we onze eigen horeca zaak op in Westende. Door thee te serveren en te proeven, groeide mijn passie voor de veelzijdigheid en rijke smaken van thee. Daarom besloot ik om mezelf te verdiepen in de wereld van de thee. Onder tussen heb ik mijn diploma theesommelier op zak en kan ik mezelf expert noemen.

Met mijn ervaring in de horeca en mijn passie voor thee, stelde ik een uitgebreid gamma samen met de heerlijkste en deugdzaamste thee, vruchteninfusies en kruideninfusies. En daar kan jij vanaf nu ook thuis van genieten!

Tijdens de maanden in social distancing startte ik ook de online theewinkel Thélene op. Zo kan ik meer mensen bereiken en voorzien van de heerlijkste thee.

 

Je kan ons een bezoekje brengen in onze tearoom ‘t Pleintje of contacteer Thélene via de webshop.

VR08DB Appelsientje Vitamientje

Appelsientje Vitamientje

3.1023.70 incl. btw
GH21BB Borstvoeding thee

Borstvoedings thee

3.1016.90 incl. btw
Bijna van jou