MENU SLUIT
ACCOUNT

Theewinkel Gent

Een heerlijk kopje thee geeft je een warm en aangenaam gevoel. Kwalitatieve thee vinden, is niet altijd makkelijk. De beste thee is dan ook thee die geselecteerd werd door een expert of theesommelier met ervaring. Ben je op zoek naar een theewinkel in Gent waar je een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve thee en infusies kan vinden? Thélene is een fysieke en online theewinkel waar je meteen jouw lievelingsthee kan halen of bestellen.

Thélene theewinkel in de buurt van Gent

Onze theewinkel is gevestigd in Nieuwpoort, aan de Vlaamse kust. Je bent in onze winkel altijd welkom om doorheen het assortiment te snuisteren. Vanuit Gent kan je een bezoekje aan onze winkel combineren met een daguitstap naar de Belgische kust.

Je kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om jouw favoriete thee online te bestellen in onze webshop. In de Thélene webshop vind je het ruimste assortiment aan geuren, smaken en combinaties.

Ervaren theesommelier in Gent

Thélene is een combinatie van mijn naam, Heleen, en mijn passie, thee. In 2005 startten we onze horeca zaak aan de Belgische kust op. Ik raakte steeds meer in de ban van de verschillende soorten thee en hun smaken. Die passie zette ik om in een officiële opleiding tot theesommelier.

Als ervaren horeca uitbater heb ik een goed inzicht in de wensen van onze klanten en andere horeca uitbaters. Op basis van die kennis, stelde ik een leuk assortiment aan populaire en minder bekende theesoorten samen.

Zo vind je bij Thélene een ruim assortiment aan theesoorten. Je vindt er dus ongetwijfeld jouw favoriete thee, maar de kans is groot dat je er ook een nieuwe smaak of mix vindt die binnenkort jouw favoriet kan zijn!

GR05AL Flower Power

Flower Power

3.4029.00 incl. btw
RB07DB African Sun

African Sun

2.8022.60 incl. btw
KR01AL Amour de Provence BIO

Amour de Provence

3.6021.30 incl. btw

Kwalitatieve thee kopen in Gent

Alle thee die je in onze winkel en webwinkel kan bestellen, is door ons getest en goedgekeurd. We verkopen enkel thee van hoge kwaliteit die een betrouwbare oorsprong heeft.

Bij ieder product geven we je wat meer uitleg over de voordelen en specificaties van de thee. Je kunt jezelf dus meteen informeren over de gezondheidsvoordelen van ieder type thee. De infusies die een duidelijk effect hebben op je gezondheid en welzijn, vind je bij de gezondheidsinfusies.

Blader rustig doorheen ons assortiment en bekijk alle verschillende theesoorten, kruideninfusies, vruchteninfusies en meer.

 

BESTSELLER
CH04AL Chai Matcha BIO

Chai Matcha

3.7040.00 incl. btw
KR03AL Aloë Vera

Aloë Vera

3.0016.30 incl. btw
Bijna van jou