MENU SLUIT
ACCOUNT

Theewinkel Brugge

Zoek je een theewinkel in Brugge? We hebben momenteel geen directe winkel in Brugge, maar onze Nieuwpoortse vestiging staat klaar om je te helpen. Je kunt gemakkelijk vanuit elk gebied in Vlaanderen bij ons online bestellen en reken op een zorgvuldige aflevering van je thee in Brugge.

Een lekker heet kopje thee kan wonderen verrichten. Je kikkert er meteen van op en er bestaan behoorlijk veel verschillende soorten thee die medicinale eigenschappen hebben. Bij Thélene kennen we alles van thee en we hebben er dan ook ons vak van gemaakt. In ons aanbod vind je dan ook de lekkerste theesoorten, kruiden en vruchteninfusies.

Thélene theewinkel in Brugge

Je kunt onze theewinkel bezoeken in Nieuwpoort, niet ver van Brugge. Vanuit Brugge kan je ook makkelijk onze online winkel bezoeken, waar je rustig doorheen het complete aanbod kunt bladeren vanuit het comfort van je eigen woning. Je bestelt makkelijk de verschillende soorten thee en ontdekt misschien een nieuwe favoriet!

In onze theewinkel vind je een ruim aanbod aan verschillende soorten thee. Al onze thee wordt door onszelf geselecteerd, getest en goedgekeurd voordat we deze verkopen in onze winkel. Bekijk onze vruchteninfusies, kruideninfusies en andere specialiteiten, zoals rooibos, Yerba Mate en Chai.

GR02AL I’m Beautiful BIO

I’m Beautiful

3.5031.10 incl. btw
GR13DB Lovely Lemon

Lovely Lemon

2.8022.90 incl. btw
VR12DB Strawberry:cassis:blueberry

Magic Summer

3.3029.90 incl. btw
CH03DB Green Chai

Green Chai

3.5033.90 incl. btw

Van passie naar beroep

Thélene is de combinatie van Heleen en thee: mijn naam en mijn passie. Sinds 2005 baten mijn man en ik onze horeca zaak aan de Belgische kust uit. Thee werd meteen een essentieel onderdeel van onze zaak en ik raakte geïntrigeerd door de verschillende soorten, hun smaken en hun helende eigenschappen.

Daarom besloot ik om mezelf te verdiepen in thee. In 2017 werd ik dan ook officieel theesommelier. Ik geniet ervan om op zoek te gaan naar de lekkerste theesoorten en die te delen met anderen. Dankzij mijn ervaring in de horeca heb ik een goed beeld van de wensen van onze klanten. Met die informatie stelde ik een uitgebreid gamma samen met populaire soorten thee, maar ook minder bekende theesoorten die zeker in de smaak zullen vallen. De kans is groot dat jij in ons assortiment je nieuwe favoriet zal vinden. Kijk dus zeker eens rustig rond!

Kwalitatieve en biologische thee kopen in Brugge

Woon je in Brugge en ben je op zoek naar de ideale theewinkel waar je een breed gamma aan verschillende infusies en smaken kunt vinden? Alle thee in ons gamma is van hoge kwaliteit en door onszelf getest en goedgekeurd. Bij ieder product vermelden we de oorsprong en informatie over de thee. Ook de watertemperatuur en trektijden staan er bij. Thélene is de place-to-be voor iedereen die van thee houdt!

Bijna van jou