MENU SLUIT
ACCOUNT

Theewinkel in Antwerpen

Wie geniet van een heerlijk kopje verse thee, weet dat het niet altijd makkelijk is om kwalitatieve thee te vinden. Ben jij op zoek naar een theewinkel in Antwerpen waar je zeker bent van een goede kwaliteit en een ruime selectie aan smaken en infusies? Bij Thélene vind je een ruim assortiment aan verschillende soorten thee. Al onze producten zijn getest en goedgekeurd door een ervaren theesommelier. Bij ons hoef je dus nooit te twijfelen over de kwaliteit!

Thélene theewinkel Antwerpen

Onze fysieke theewinkel bevindt zich in Nieuwpoort. Kom zeker een keertje langs voor een bezoek aan onze winkel. Vanuit Antwerpen kan een bezoek aan onze winkel makkelijk gecombineerd worden met een heerlijk dagje aan zee.

In onze webwinkel shop je dezelfde kwalitatieve thee vanuit het comfort van je eigen woning. Je kunt er bovendien op ieder moment van de dag terecht om tussen de verschillende soorten en smaken te snuisteren. Bestellingen in onze webshop worden snel verzonden en bij je thuis geleverd.

BESTSELLER
GR12VA Ginger Morning

Ginger Morning

2.7019.90 incl. btw
YM01DB Brazilian Mate

Brazilian Maté

2.6016.70 incl. btw
KR03AL Aloë Vera

Aloë Vera

3.0016.30 incl. btw
KR05DB Hibiscus Puur

Hibiscus

2.7027.20 incl. btw

Reken op de ervaring van een theesommelier

Met Thélene heb ik ervoor gekozen om mijn passie te volgen. Samen met mijn partner startte ik in 2005 een horeca zaak op aan de Belgische kust. Ik verdiepte me steeds verder in de verschillende producten in ons aanbod, maar thee kreeg mijn bijzondere aandacht. Ik was al gauw verknocht aan de heerlijke smaken en mogelijkheden. Daarom besloot ik om mezelf te verdiepen in de geheimen van thee. Daarom volgde ik de opleiding tot theesommelier.

Als horeca uitbater heb ik een goed beeld van de wensen en voorkeuren van onze klanten. Op basis van mijn ervaring en mijn opleiding als theesommelier stelde ik een ruim assortiment aan verschillende smaken en combinaties samen. Die heerlijke thee kan je nu in onze winkel aan de Belgische kust bestellen, maar ook via Thélene.

In de webwinkel van Thélene vind je ongetwijfeld jouw favoriete thee. De kans is zelfs erg groot dat je er een nieuwe smaak, infusie of mengeling ontdekt die binnenkort misschien jouw favoriet wel wordt!

Kies voor kwaliteit in onze theewinkel in Antwerpen

Ben je op zoek naar kwalitatieve thee met een traceerbare oorsprong? Alle thee die je in onze winkel of webwinkel koopt, is van de hoogste kwaliteit. Al onze producten worden door ons getest en goedgekeurd.

Blader gerust even door onze webwinkel om het grote aanbod te verkennen. Bij ieder product vind je wat meer uitleg over de thee. Bekijk de aparte thee, de verschillende kruideninfusies, gezondheidsinfusies en vruchteninfusies.

Bijna van jou